نکات ایمنی آسیاب قهوه دیتینگ
آسیاب قهوه دیتینگ
نکات ایمنی
عملکرد دستگاه
حداکثر چرخه عملیاتی مجاز برای 200-230V و 240V، 4 ثانیه روشن و 16 ثانیه خاموش است. ، یعنی سه شات دوبل در هر دقیقه. حداکثر چرخه عملیاتی مجاز برای 120 ولت 6 ثانیه روشن و 60 ثانیه خاموش است. حداکثر زمان گرایند مداوم مجاز 20 دقیقه است دقت کنید که از این مقدار بیشتر نشود. پس از آن، اجازه دهید چرخدنده ها قبل از عملیات بعدی خنک شود.
وقفه در عملیات: اگر در حین انجام کار پرتافیلتر را بردارید، فرآیند قطع می شود. چراغ کلید انتخابی چشمک می زند. با دوباره قرار دادن پرتافیلتر عملیات با حفظ زمان باقی مانده ادامه می یابد. در این حالت برای متوقف کردن گرایند و حذف زمان باقی مانده ، کافیست کلید چشمک زن را بفشارید. حال دستگاه در حالت کارکرد عادی قرار می گیرد و تمامی عملکردها قابل دسترس هستند.
تنظیم میزان گرایند کردن
ابتدا پیچ موجود در روی دستگاه را شل کنید سپس با چرخاندن اهرم و قرار دادن آن روی عدد موردنظر مقدار ریز و درشتی دلخواه خود را تعیین کنید. ( اعداد بین 1 تا 10 میباشند )
توجه داشته باشید که "0" ریزترین تنظیم و "10" درشت ترین تنظیم است.
چرخش به سمت چپ = ریز
چرخش به سمت راست = درشت
تنظیم زمان گرایند کردن (مقدار قهوه)
تنظیمات کارخانه برای گرایند شات سینگل 2 ثانیه و برای شات دبل 4 ثانیه است.
به منظور تنظیم مقدار قهوه بصورت دلخواه مراحل زیر را دنبال کنید:
تنظیم شات سینگل
کلید شات سینگل را فشار داده و نگه دارید .در حین نگه داشتن از پتانسیلومتر سمت چپ برای تنظیم زمان گرایند شات سینگل استفاده کنید. (زمان تخمینی: 1.5 تا 3 ثانیه) با رها کردن کلید سینگل، این تغییر ذخیره می شود.
تنظیم شات دبل
کلید شات دبل را فشار داده و نگه دارید .در حین نگه داشتن از پتانسیلومتر سمت راست برای تنظیم زمان گرایند شات دبل استفاده کنید. (زمان تخمینی: 3 تا 5 ثانیه) با رها کردن کلید دبل، این تغییر ذخیره می شود.
حالت باریستا
خیلی کوتاه هر دو کلید سینگل و دبل را همزمان بفشارید. صفحه نمایش BARISTA را نشان می دهد. تایمر غیرفعال است و تا زمانی که پرتفیلتر در محل خود قرار دارد گرایند انجام می شود. دوز (زمان گرایند) باید بصورت دستی انجام گیرد.
تمیز کردن
این دستگاه هم دقیقاً مانند دستگاه اسپرسو باید مرتباً تمیز شود. مخصوصاً چرخدنده ها باید تمیز عاری از هرگونه مواد اضافه نگه داشته شوند تا کیفیت و دز قهوه حفظ شود.
تمیز کردن دستگاه با استفاده از قرص گرایندر
پیشنهاد میشود دستگاه هر 1-2 هفته یکبار (هر 25 کیلوگرم) با قرص گرایندر تمیز شود.
• اسلایدر را ببندید و قهوه باقیمانده را گرایند کنید.
• هوپر را بردارید.
• 35 گرم قرص گرایندر را مستقیماً درون مخزن چرخدنده پر كنید.
• دوباره قیف را بر روی چرخ دنده قرار دهید.
• اهرم تنظیم را روی درشت ترین حالت قرار دهید.
• گرایند را شروع کرده و قرص گرایندر را داخل پرتافیلتر یا سطلی جداگانه آسیاب کنید.
• اسلایدر را باز کرده و تقریباً 2-3 شات قهوه دبل بگیرید تا باقی مانده های قرص گرایندر را از داخل دیسک پاک کنید.
تشکیل گرد و غبار هنگام آسیاب قرص گرایندر طبیعی و بی ضرر است. ذرات گرد و غبار را می توان با یک پارچه نرم تمیز کرد.
تمیز کردن سطح قرار دادن چرخ
دستگاه را از برق بکشید
• چرخ را بلند کرده و ناحیه ای که روی آن قرار دارد و قسمت پایین پایه آن را تمیز کنید.
• هر دو سطح باید خشک و بدون روغن و گریس باشند.
• مجدداً چرخ را در جای خود قرار دهید.
هر از گاهی با استفاده از یک پارچه مرطوب ، قسمت بیرونی محفظه و سینی را تمیز کنید.
تمیز کردن هوپر
داخل و خارج قیف باید روزانه با یک پارچه مرطوب تمیز شود تا قهوه و روغن های باقیمانده از بین برود زیرا می تواند بر طعم و مزه قهوه تأثیر منفی بگذارد.
سینی یا قیف را در ماشین ظرفشویی نشویید. ممکن است رنگ آن از بین برود.
ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ثبت نظر خود روی دکمه روبرو کلیک کنید
ثبت نظر