نظافت و نگهداری فر پیتزا مستر
تاریخ انتشار: 01/08/28

نظافت و نگهداری فر پیتزا مستر

نظافت روزانه فر پیتزا مستر به طور کلی وقتی شما پیتزا را داخل فر میگذارید ، ممکن است روی سنگ آرد و مواد پیتزا بریزد، اگر نظافت روزانه انجام ندهید ، این مواد اضافه روی سنگ می‌سوزد و به خورد سنگ می‌رود، و سنگ به مرور زمان غیر قابل استفاده می‌شود، چون خود سنگ پیتزا را سیاه میکند. این نظافت را صبح‌ها قبل از شروع کار زمانی که فر سرد می‌باشد انجام دهید.

نگهداری فر پیترا مستر

نگهداری فر پیترا مستر

نظافت روزانه :

مرحله اول : مایع گریس کاتر را روی اسفنج اسپری کنید (هرگز روی بدنه و شیشه مستقیما اسپری نکنید) ، به وسیله اسفنج مخصوص پیتزا مستر مایع را به همه قسمت‌ها بزنید ، اجازه بدید چند دقیقه روی سطوح بماند ، تا چربی‌های خشک شده نرم شوند . 

مرحله دوم : اسفنج رو بکشید روی سطح شیشه ، سپس با یک دستمال پارچه‌ای بکشید روی سطح  تا مواد شیمیایی پاک شود.

مرحله سوم : سپس سنگ‌های داخل فر را با فرچه سیمی برس بکشید .

حالا اگر نظافت روزانه انجام نداده‌اید و سنگتان سیاه شده می‌توانید : فر را حدود 1 ساعت در بالاترین دما حدود 450 درجه بگذارید کار کند ، بعد از آن درب فر را باز کنید و با فرچه سیمی سنگ را فرچه بکشید ، برای اثر بخشی بهتر می تونید از گریس کاتر استفاده کنید.

توجه داشته باشید اگر هر موادی از پیتزا روی دستگاه ریخت ، حتما همان روز آن را تمیز کنید ، در غیر این صورت موجب خرابی سنگ و همچنین استیل دستگاهتان می‌شود.

در رابطه با تهویه دستگاه :  

نکته اول : قسمت بالای فر را به عنوان محل نگهداری مواد غذایی و یا محل تهیه غذا قرار ندهید.

بالای فر پیتزا مستر

نکته دوم : هرچیزی را که مانع تهویه می‌شود روی قسمت تهویه قرار ندهید. این کار روی پخت و عملکرد فر تأثیر می‌گذارد و ممکن است باعث آتش سوزی شود.

بالای فر پیتزا مستر

موارد گفته شده در این مقاله را می‌توانید در ویدئو زیر مشاهده کنید.

محصولات مراقبت و نگهداری از فر : اسفنج مخصوص پیتزا مستر ، دستمال مخصوص فر پیتزا مستر ، مایع گریس کاتر (چربی‌بر صنعتی) 

ارسال نظر

کاربر گرامی، برای ثبت نظر خود روی دکمه روبرو کلیک کنید

ثبت نظر